Categoria C Scoala TEO

1. Categoria C   Scolarizare

Pret: 2500

2. Categoria C   Examen

Pret: 350

3. Categoria C   Perfectionare - Student intern

Pret: 250

4. Categoria C   Perfectionare - Student extern

Pret: 300

PERMIS CATEGORIA C

Permisul de categorie C (respectiv CE) este destinat persoanelor care doresc sa lucreze pe camion sau care au nevoie sa tracteze remorci de mari dimensiuni cu autoturismele lor, precum si pentru cei care conduc autoturisme care au mai mult de un ax. Ia-ti permisul de conducere categoria C cu Scoala de soferi TEO!

Ce poti conduce cu categoria C

Autovehiculul (altul decat cele din categoria D sau D1) a carui masa totala maxima autorizata este mai mare de 3.500 kg si care este proiectat si construit pentru transportul a maximum 8 pasageri in afara conducatorului auto. Ansamblul de vehicule format dintr-un autovehicul din categoria C si o remorca a carei masa totala maxima autorizata nu depaseste 750 kg.

Conditii de Inscriere permis categoria C

Varsta minima de la care se poate incepe scoala pentru categoria C este de 20 ani si 9 luni iar cand se implineste varsta de 21 de ani se poate sustine examenul la Politie pentru obtinerea permisului auto.

 • Orice cursant trebuie sa fie apt din punct de vedere medical si psihologic;
 • Cursantul sa nu fi fost condamnat pentru infractiunile prevazute la Art.24 din O.U.G. 195/2002 ***;
 • Buletin de Identitate / Carte de Identitate;
 • Semnarea contractului de prestari servicii;
 • Permis Auto Categoria B.

Pretul Scolarizarii - pret scoala de soferi categoria C

Plata numerar se poate face si in rate iar prima rata trebuie sa fie de minim 500 LEI.

In sediile noastre din Bucuresti puteti plati prin POS direct cu cardul dumneavoastra VISA sau MASTER CARD.

Pregatire practica - Mediu de invatare categoria C

Include 40 de ore in cazul in care, candidatul, efectueaza pregatirea concomitent cu cea necesara obtinerii permisului de conducere pentru categoria B. In situatia in care candidatul detine permis de conducere categoria B de mai putin de 1 an, stagiul alocat va fi de 36 ore de conducere auto respectiv daca detine permis de conducere de mai mult de 1 an, de doar 30 ore (combustibilul este inclus).

Examen categoria C

Examenul pentru obtinerea permisului de conducere consta in sustinerea probei teoretice de verificare a cunostintelor respectiv in rezolvarea unui chestionar cu 26 de intrebari, in 30 de minute, cu minim 22 raspunsuri corecte pentru a promova examenul si proba practica (traseu) de verificare a aptitudinilor si comportamentului, corespunzatore categoriei de permis solicitate, impreauna cu un examinator din partea DRPCIV. 
Scoala va asigura contra cost prezenta autovehiculului la examen.

Viteze Maxime Admise

110 km/h pe autostrazi, 90 km/h pe drumurile expres sau pe cele nationale europene (E) si 80 km/h pe celelalate categorii de drumuri
*Viteza maxima admisa in afara localitatilor pentru autovehiculele ai caror conducatori au mai putin de un an practica de conducere sau pentru persoanele care efectueaza pregatirea practica in vederea obtinerii permisului de conducere este cu 20 km/h mai mica decat viteza maxima admisa pentru categoria din care fac parte autovehiculele conduse. 

Acte Dosar

 • Cerere tip gratuita de la sediul scolii de soferi TEO;
 • Aviz psihologic valabil 6 luni conform art. 5 din norme; programarea se poate face de catre Scoala de Soferi "TEO";
 • Fisa medicala auto valabila 1 an, programarea se poate face de catre noi;
 • Certificat de cazier judiciar cu mentiunea "examen auto" valabil 6 luni (se poate obtine de la orice sectie de politie cu birou de cazier judiciar, pe loc si fara costuri);
 • Copie dupa Buletin de Identitate / Carte de Identitate;
 • Fisa de scolarizare realizata la sediul scolii;
 • Taxa Permis 89 LEI (se achita la Posta Romana, BCR, ghiseu online).

Pregatire teoretica

Include 15 ore legislatie rutiera, 5 ore legislatie specifica, 20 ore conducere preventiva si ecologica, 2 ore de prim ajutor si 18 ore pentru cunosterea si intretinerea autovehiculului daca candidatul, efectueaza pregatirea concomitent cu cea necesara obtinerii permisului de conducere pentru categ. B. In situatia in care candidatul detine categoria B, cu o vechime mai mica/mai mare de un an, timpul in care efectueaza pregatirea teoretica este de 5 ore legislatie rutiera, 5 ore legislatie specifica, 20 ore conducere preventiva si ecologica, 2 ore de prim ajutor si de 18 ore pentru cunosterea si intretinerea autovehiculului.

Pregatire suplimentara

Daca sunt necesare cursuri suplimentare, acestea vor putea fi introduse in cadrul pregatirii. Acestea se platesc separat.

Rata de promovabilitate

In cazul acestei categorii rata de promovabilitate este de 90%.

Inscrie-te online, simplu si rapid! 

Mentiuni:

- NU SE APLICA REDUCERE LA REDUCERE. REDUCERILE NU SE CUMULEAZA!

- REDUCERILE SE APLICA LA TOATE CATEGORIILE, EXCEPTIE FACAND: CAT. VIP, CAT. B1 SI CAT. CU INSTRUCTOR PREFERENTIAL

- PENTRU A BENEFICIA DE OFERTE, FISA MEDICALA SI TESTUL PSIHOLOGIC TREBUIE FACUTE PRIN INTERMEDIUL SCOLII.