Conducatori Auto Transport Viza TAxi Scoala TEO

1. Conducatori Auto Transport Viza TAxi   Scolarizare

Pret: 200

Viza atestat taxi - Conducatori Auto Transport Persoane

Pentru a deveni sofer calificat de taxi si a putea practica transportul de persoane in mod legal, trebuie sa ai in vedere nu doar obtinerea atestatului, cat si a unei testari preliminarii pentru a obtine viza de taxi. Daca permisul de conducere pentru categoria B este valabil, atunci poti incepe demersurile in vederea obtinerii vizei urmand cursuri de pregatire la scoala de soferi TEO!

Certificatul cu termen de valabilitate pe 5 ani. Acesta atesta faptul ca esti calificat sa transporti pasageri in siguranta si conform regulilor. Obtinerea vizei atestat taxi este un pas important in cariera de sofer de taxi si reprezinta un fel de „permis provizoriu” care iti permite sa conduci un taxi si sa transporti pasageri in mod legal.

Viza atestat taxi - Conditii inscriere scolarizare regim de taxi

Prima conditie este ca soferul sa aiba un atestat taxi valabil. Acest atestat se obtine prin participarea la un curs de formare si sustinerea unui examen care atesta ca soferul are cunostinte solide despre regulile de circulatie, modul de desfasurare a activitatii de taxi si alte aspecte legate de transportul de persoane.

O alta conditie importanta este sa nu fi avut suspendata sau anulata exercitarea dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice in ultimul an. De asemenea, dreptul soferului de a conduce nu trebuie sa fi fost suspendat cumulativ de la data obtinerii permisului de conducere pentru consum de alcool.

De asemenea, trebuie mentionat ca soferul trebuie sa aiba un permis de conducere valabil si sa indeplineasca alte cerinte legale:

  • sa nu aiba mentiuni in certificatul de cazier judiciar privitoare la faptele de la art. 9 alin. (1) lit. d) pct. 1 din Legea nr. 38/2003 privind transportul in regim de taxi

Acte necesare viza atestat taxi ARR

Pentru a fi admis intr-un program de scolarizare pentru transport rutier de persoane si a obtine viza taxi, vei avea nevoie de urmatoarele documente:

  • copie buletin 
  • copie permis de conducere
  • atestat taxi valabil
  • aviz medical 
  • aviz psihologic 
  • taxa examinare 67 LEI (la sediul oficiului postal)

Durata Cursului: 18 ore

Mentiuni:

- NU SE APLICA REDUCERE LA REDUCERE. REDUCERILE NU SE CUMULEAZA!

- REDUCERILE SE APLICA LA TOATE CATEGORIILE, EXCEPTIE FACAND: CAT. VIP, CAT. B1 SI CAT. CU INSTRUCTOR PREFERENTIAL

- PENTRU A BENEFICIA DE OFERTE, FISA MEDICALA SI TESTUL PSIHOLOGIC TREBUIE FACUTE PRIN INTERMEDIUL SCOLII.