Conducatori Auto Transport Taxi Scoala TEO

1. Conducatori Auto Transport Taxi   Scolarizare

Pret: 250

2. Conducatori Auto Transport Taxi   Reautorizare

Pret: 250

Atestat TAXI - Atestate Profesionale Conducatori Auto Transport

Vrei sa te alaturi industriei de transport persoane rutier in regim de taxi, trebuie sa obtii un certificat de atestare a pregatirii profesionale auto. Aici intervine scoala de soferi TEO, la cursurile noastre vei obtine toate cunostintele necesare pentru a putea transporta persoane in regim de taxi.

Obtinerea unui atestat sofer taxi reprezinta o necesitate legala pentru a putea dobandi dreptul de a transporta pana la patru pasageri. Documentul pe care il primesti dupa examenul auto este o confirmare oficiala a faptului ca ai dobandit toate abilitatile necesare pentru a-ti indeplini responsabilitatile in mod eficient.

Cursul nostru acopera o multitudine de subiecte critice, printre care se numara si normele de siguranta in trafic, reglementarile legale privind transportul de persoane si tehnici pentru conducerea defensiva. In plus, iti oferim si instructiuni despre cum sa gestionezi situatii de urgenta sau de conflict cu pasagerii, astfel incat sa te simti pregatit pentru orice eventualitate in traficul aglomerat.

Si pentru ca suntem dedicati sa iti oferim o experienta completa, am inclus si sesiuni suplimentare de instruire practica pentru conducerea autovehiculului. Astfel, vei avea ocazia sa iti dezvolti abilitatile de conducere in situatii reale de trafic, astfel incat sa fii complet pregatit pentru activitatea ta ca sofer de taxi.

Conditii inscriere atestat taxi

Obtinerea unor atestate profesionale auto presupune indeplinirea unor conditii stricte. Privitor la obtinerea unor atestate taxi, candidatul trebuie sa urmeze un curs de pregatire profesionala si sa promoveze examenul care consta in rezolvarea unui test grila de legislatie rutiera, sustinut pe calculator.

Dar pana acolo, candidatul trebuie sa indeplineasca urmatoarele cerinte:

  • sa aiba varsta minima de 21 ani
  • sa detina permis de conducere pentru categoria B cu minim 2 ani vechime
  • sa nu fi avut suspendat in ultimul an dreptul de a conduce si sa nu fi fost condamnat pentru urmatoarele infractiuni: suspendarea/anularea dreptului de a conduce un autovehicul pentru conducerea autovehiculului sub influenta alcoolului sau stupefiante
  • cazier judiciar fara inscrisuri cu valabilitate 6 luni: sa nu fi fost condamnat pentru infractiuni contra sigurantei pe drumurile publice (accidente rutiere soldate cu victime), privind traficul si consumul de droguri, contra vietii, sanatii si integritatii corporale, privind traficul si exploatarea persoanelor vulnerabile, contra libertatii si integritatii sexuale; contra patrimoniului

Acte necesare atestat taxi

Pentru a putea deveni sofer auto care efectueaza transport de persoane, trebuie sa obtii atestatul conducatorului auto de taxi. Pentru scolarizare transport rutier de persoane vei avea nevoie de urmatoarele documente:

  • datele de identificare dupa copii de buletin si permis de conducere
  • cazier judiciar
  • cazier auto
  • aviz medical
  • aviz psihologic
  • taxa examinare 67 LEI (oficiu postal in contul ARR)

ARR Atestat taxi cerinte examen auto

Pentru a obtine atestatul necesar efectuarii transportului rutier de calitate in regim de taxi, trebuie sa promovezi scoala noastra de soferi si sa sustii examenul auto. Acest examen consta intr-un chestionar cu 20 de intrebari tip grila. Fiecare intrebare are 4 posibile raspunsuri, insa doar o singura varianta este cea corecta. In urma sustinerii examenului, se va afisa si baremul pentru a fi consultat.

Durata curs atestat taxi, pret si alte informatii utile

Durata cursului de atestare pentru obtinerea autorizatiei de taxi este de 18 ore si acopera subiecte precum legislatia privind transportul de persoane, siguranta rutiera, prim ajutor, precum si abilitati de comunicare si service pentru clienti. Taxa scolarizarii poate fi verificata in partea superioara a paginii.

Mentiuni:

- NU SE APLICA REDUCERE LA REDUCERE. REDUCERILE NU SE CUMULEAZA!

- REDUCERILE SE APLICA LA TOATE CATEGORIILE, EXCEPTIE FACAND: CAT. VIP, CAT. B1 SI CAT. CU INSTRUCTOR PREFERENTIAL

- PENTRU A BENEFICIA DE OFERTE, FISA MEDICALA SI TESTUL PSIHOLOGIC TREBUIE FACUTE PRIN INTERMEDIUL SCOLII.