Conducatori Auto Transport Public De Persoane CPI Scoala TEO

1. Conducatori Auto Transport Public De Persoane CPI   Scolarizare

Pret: 550

2. Conducatori Auto Transport Public De Persoane CPI   Reautorizare

Pret: 300

Atestate CPI Persoane - Conducatori Auto Transport Persoane CPI

Atestatul CPI (curs de pregatire initiala) este un document oficial emis de autoritatile competente in domeniul transportului rutier (ARR) si care atesta competenta profesionala a soferilor de transport public de persoane. Pentru a obtine atestat transport persoane CPI, soferul trebuie sa urmeze un curs de formare specializat, sa ia parte la un examen teoretic si unul practic si sa indeplineasca anumite conditii de experienta in domeniu. In plus, soferii trebuie sa indeplineasca si anumite conditii medicale si sa fie autorizati de catre autoritatile competente pentru a conduce vehicule de transport public de persoane.

Atestatul CPI este obligatoriu pentru conducatorii de vehicule de transport public de persoane cu capacitatea de pana la 9 locuri, si este valabil pentru o perioada de 5 ani. Acesta asigura siguranta si confortul pasagerilor si garanteaza ca soferii sunt pregatiti sa faca fata situatiilor de urgenta si sa respecte normele de circulatie in trafic. Certificatul de calificare profesionala este valabil pentru o perioada de 5 ani. Pentru a-si putea exercita ocupatia, conducatorii auto care lucreaza in domeniul transportului de persoane intern si international au obligatia de a detine un nivel minim de cunostinte necesare desfasurarii profesiei, cunostinte ce trebuie actualizate periodic.

Conditii inscriere pentru Atestate CPI Persoane: 

  • conducatorii auto trebuie sa fie posesori ai permisului de conducere categoria D, D1, D1E sau DE, obtinut dupa data de 09.09.2008

Acte necesare Atestate CPI Transport Persoane pentru conducatori auto:

  • copie buletin - cartea de identitate
  • copie permis de conducere

Durata curs de pregatire atestat de transport persoane CPI: 35 ore

Atestat CPI persoane pret: verificati mai sus pretul aferent in functie de cerinte - scolarizare sau reautorizare  

Examenul pentru obtinerea atestatului:

Examen practic: Proba practica este destinata evaluarii pregatirii cu privire la conducerea rationala bazata pe reguli de siguranta; aceasta proba are loc, pe cat posibil, pe drumuri situate in afara zonelor construite, pe drumuri expres, precum si pe toate tipurile de drumuri publice urbane, acestea trebuind sa prezinte diferite tipuri de dificultati pe care un conducator auto le poate intalni.

Proba scrisa:

1: Pe calculator trebuie sa rezolvi un test grila cu 100 de intrebari din legislatia rutiera. Intrebarile au 4 variante de raspuns, cu una singura corecta.

2: Trebuie sa rezolvi 6 studii de caz (20 de intrebari in total), cate doua pentru fiecare capitol.

Fiecare proba trebuie sa fie rezolvata in maxim 2 ore.

Candidatul este considerat admis daca a raspuns corect la cel putin 70% din intrebari si a obtinut minim 70 % din punctajul maxim cumulat al studiilor de caz.

Nu puteti participa la examen fara cartea de identitate, permisul de conducere si taxa de examinare.

Pentru atestate profesionale auto, inscrie-te online, simplu si rapid, la Scoala de Soferi "TEO"! 

Mentiuni:

- NU SE APLICA REDUCERE LA REDUCERE. REDUCERILE NU SE CUMULEAZA!

- REDUCERILE SE APLICA LA TOATE CATEGORIILE, EXCEPTIE FACAND: CAT. VIP, CAT. B1 SI CAT. CU INSTRUCTOR PREFERENTIAL

- PENTRU A BENEFICIA DE OFERTE, FISA MEDICALA SI TESTUL PSIHOLOGIC TREBUIE FACUTE PRIN INTERMEDIUL SCOLII.