Conducatori Auto Transport Public De Persoane CPC Scoala TEO

1. Conducatori Auto Transport Public De Persoane CPC   Scolarizare

Pret: 300

2. Conducatori Auto Transport Public De Persoane CPC   Reautorizare

Pret: 300

Atestate CPC Persoane - Conducatori Auto Transport Public De Persoane CPC

Certificatul de calificare profesionala continua - CPC, constituie dovada pregatirii profesionale periodice a conducatorului auto. Atestatele CPC pentru transport persoane sunt documente oficiale eliberate de autoritatile competente, care atesta ca un conducator auto indeplineste conditiile necesare pentru a desfasura activitati de transport de persoane in mod legal si in conformitate cu legislatia in vigoare. Un atestat CPC persoane este obligatoriu pentru conducatorii auto care doresc sa transporte persoane in scop comercial sau in interes propriu, prin intermediul unui vehicul destinat transportului de persoane, precum autobuze, microbuze sau taxiuri.

Pentru a obtine un astfel de atestat, conducatorii auto trebuie sa parcurga un curs, program de formare profesionala, si sa sustina un examen care sa ateste cunostintele lor teoretice si practice in domeniul transportului de persoane.

In Romania, atestatele CPC sunt eliberate de catre Autoritatea Rutiera Romana (ARR) si sunt valabile pe o perioada de 5 ani, trebuie actualizate periodic. Dupa aceasta perioada, conducatorul auto trebuie sa urmeze cursurile pentru certificarea CPC persoane. Conducatorii auto care sunt deja titulari ai unui CPC Persoane trebuie sa urmeze cursurile de pregatire profesionala continua in ultimul an de valabilitate al certificatului, pentru exercitarea in continuare a profesiei.

Conditii inscriere atestat transport persoane CPC:

  • conducatorii auto trebuie sa fie posesori ai permisului de conducere categoria D, D1, D1E si DE obtinut inainte de data de 09.09.2008 sau sa detina un atestat de transport persoane CPI sau CPC.

Acte necesare atestate CPC persoane:

  • copie carte de identitate - buletin
  • copie permis de conducere

Durata: cursul de pregatire dureaza 35 ore

Examinare: Examenul pentru obtinerea CPC este format dintr-un chestionar cu 30 de intrebari tip grila, care trebuie rezolvat in 30 de minute. Fiecare intrebare are patru variante de raspuns dintre care doar una este corecta. Candidatul este considerat admis daca raspunde corect la cel putin 70 % din intrebari, adica la minimum 21 de intrebari. La finalizarea examenului, punctajul si calificativul admis/respins obtinute de fiecare candidat sunt afisate automat pe ecranul la care a fost sustinut examenul. Nu puteti participa la examen fara cartea de identitate, permisul de conducere si taxa de examinare.

Taxa de examen si taxa de eliberare a atestatului se platesc direct in contul ARR. 

Pentru atestate profesionale, inscrie-te online la Scoala de Soferi "TEO"!

Mentiuni:

- NU SE APLICA REDUCERE LA REDUCERE. REDUCERILE NU SE CUMULEAZA!

- REDUCERILE SE APLICA LA TOATE CATEGORIILE, EXCEPTIE FACAND: CAT. VIP, CAT. B1 SI CAT. CU INSTRUCTOR PREFERENTIAL

- PENTRU A BENEFICIA DE OFERTE, FISA MEDICALA SI TESTUL PSIHOLOGIC TREBUIE FACUTE PRIN INTERMEDIUL SCOLII.