Conducatori Auto Transport Public De Marfa CPI Scoala TEO

1. Conducatori Auto Transport Public De Marfa CPI   Scolarizare

Pret: 550

2. Conducatori Auto Transport Public De Marfa CPI   Reautorizare

Pret: 300

Atestate CPI marfa - Conducatori Auto Transport Public de marfa CPI

Atestat CPI marfa - Acest tip de atestat este emis de autoritatea competenta dintr-un stat membru al Uniunii Europene si atesta ca titularul detine cunostintele, abilitatile si experienta necesare pentru a conduce vehicule comerciale de transport de marfa.

Detinerea atestatului CPI este obligatorie pentru toti conducatorii auto care doresc sa efectueze transport international de marfuri, asigurand astfel o mai mare siguranta si eficienta in acest sector al transportului si logisticii.

Pentru a obtine atestatul CPI, candidatii trebuie sa indeplineasca anumite cerinte, cum ar fi vechimea in conducere, sanatatea fizica si mentala. Trebuie sa urmeze cursurile unui program de formare specializata in transportul international de marfuri. De asemenea, acestia trebuie sa detina si un atestat CPC (Certificat de Competenta Profesionala) pentru transportul de marfuri pe drumuri.

Conditii inscriere atestate CPI marfa:

Posesori ai unui permis de conducere pentru categoriile: permis de conducere categoria C, C1, C1E, C si CE, obtinute dupa data de 09.09.2009 si nu au mai detinut un atestat de transport marfa CPI.

Acte necesare:

  • copie carte de identitate - buletin
  • copie permis de conducere

Durata pregatirii: 35 ore

Atestat CPI marfa pret: verifica preturile de mai sus pentru scolarizare si reautorizare. 

Taxa de examen si taxa de eliberare atestat se platesc direct in contul ARR.

Valabilitatea certificatelor este de cinci ani, dupa este necesar ca acestea sa fie prelungite.

Examen atestat transport marfa CPI

1. Proba teoretica:

- examen teoretic tip grila – candidatii au la dispozitie maxim doua ore, este format din 100 de intrebari cu variante multiple de raspuns, iar pentru promovare, candidatul este considerat admis daca are minim 70 de raspunsuri corecte;

- rezolvarea a sase studii de caz cu 20 de subpuncte – pentru promovare, candidatii trebuie sa rezolve corect minim 14 subpuncte intr-un timp de maxim doua ore.

2. Examen CPI marfa practic - examenul practic se va sustine lunar in functie de programarile facute de catre ARR, in cel mult 30 de zile de la promovarea examenului teoretic. Proba practica CPI marfa este destinata evaluarii pregatirii cu privire la conducerea rationala bazata pe reguli de siguranta; aceasta proba are loc, pe cat posibil, pe drumuri situate in afara zonelor construite, pe drumuri expres, precum si pe toate tipurile de drumuri publice urbane, acestea trebuind sa prezinte diferite tipuri de dificultati pe care un conducator auto le poate intalni.

Nu puteti participa la examen fara cartea de identitate, permisul de conducere si taxa de examinare.

Ia-ti certificatul de calificare profesionala pentru transport marfuri la Scoala de Soferi "TEO"!

Mentiuni:

- NU SE APLICA REDUCERE LA REDUCERE. REDUCERILE NU SE CUMULEAZA!

- REDUCERILE SE APLICA LA TOATE CATEGORIILE, EXCEPTIE FACAND: CAT. VIP, CAT. B1 SI CAT. CU INSTRUCTOR PREFERENTIAL

- PENTRU A BENEFICIA DE OFERTE, FISA MEDICALA SI TESTUL PSIHOLOGIC TREBUIE FACUTE PRIN INTERMEDIUL SCOLII.