Conducatori Auto Transport Public De Marfa CPC Scoala TEO

1. Conducatori Auto Transport Public De Marfa CPC   Reautorizare

Pret: 290

Atestate CPC Marfa - Conducatori Auto Transport Public De Marfa CPC

Certificatul de Competenta Profesionala (CPC) pentru transportul de marfuri pe drumuri este un document oficial eliberat de autoritatea competenta dintr-un stat membru al Uniunii Europene (UE), care atesta faptul ca titularul sau are cunostinte, abilitati si experienta adecvate pentru a conduce un vehicul pentru transportul de marfuri pe drumurile publice.
Atestatul CPC pentru transportul de marfuri pe drumuri este un document important si obligatoriu pentru soferii profesionisti si operatorii de transport, care asigura o mai mare siguranta si eficienta in transportul de marfuri pe drumurile publice.

Atestatul CPC pentru transportul de marfuri pe drumuri este obligatoriu pentru toti soferii profesionisti care conduc vehicule comerciale cu o greutate totala maxima autorizata (MTMA) de peste 3,5 tone si pentru toti operatorii de transport care doresc sa obtina o autorizatie de transport marfa.

Conditii inscriere atestate CPC marfa:

  • conducatorii auto trebuie sa fie posesori ai permisului de conducere categoria C, sau C1 obtinut inainte de data de 09.09.2009 sau sa detina un atestat de transport marfa valabil

Acte necesare atestat marfa CPC:

  • copie cartea de identitate
  • copie permis de conducere

Cursurile pentru obtinerea atestatului profesional au ca durata: 35 ore

Atestat CPC marfa pret: verifica preturile de mai sus daca ai nevoie de atestat sau reautorizare. 

Examinare: candidatul este considerat admis daca a raspuns corect la cel putin 70 % din intrebari la examen. Examenul pentru atestat transport marfa CPC se sustine o data pe luna (sambata), pe calculator, in functie de datele stabilite de catre ARR.

Obtine atestat transport marfa CPC cu Scoala de Soferi "TEO"!

Atestate profesionale CPC marfa - Inscrie-te la Scoala de Soferi "TEO" si ia-ti rapid si usor atestatul profesional sau permisul de conducere pentru categoria de care ai nevoie! 

Mentiuni:

- NU SE APLICA REDUCERE LA REDUCERE. REDUCERILE NU SE CUMULEAZA!

- REDUCERILE SE APLICA LA TOATE CATEGORIILE, EXCEPTIE FACAND: CAT. VIP, CAT. B1 SI CAT. CU INSTRUCTOR PREFERENTIAL

- PENTRU A BENEFICIA DE OFERTE, FISA MEDICALA SI TESTUL PSIHOLOGIC TREBUIE FACUTE PRIN INTERMEDIUL SCOLII.PARTENERI