Conducatori Auto Transport Public De Marfa Agabaritice Scoala TEO

1. Conducatori Auto Transport Public De Marfa Agabaritice   Pret Scolarizare

Pret: 290

2. Conducatori Auto Transport Public De Marfa Agabaritice   Reautorizare

Pret: 290

Atestat Agabaritic - Conducatori Auto Transport Agabaritic de marfa

Exista o serie de oportunitati de angajare pentru persoanele cu atestat de transport agabaritic, printre care se numara: sofer agabaritic, un post direct legat de atestatul de transport agabaritic si este cel mai evident loc de munca pentru posesorii acestuia. In calitate de sofer agabaritic, veti fi responsabil pentru transport marfa de dimensiuni de gabarit depasit, cum ar fi masini sau echipamente industriale, de la un loc la altul; manager de flota; expert in conformitate cu reglemantrile; reprezentant de vanzari si acestea sunt doar cateva dintre oportunitati. 

Ce inseamna transport agabaritic?

Termenul de "transport agabaritic" se refera la transportul rutier de marfuri care depasesc dimensiunile si greutatea maxima permisa pentru vehiculele standard. Aceste marfuri sunt, de obicei, echipamente industriale, structuri metalice, masini sau alte obiecte de dimensiuni mari si mase grele, care nu pot fi transportate cu vehicule obisnuite.

Transportul agabaritic necesita vehicule specializate, cum ar fi remorci cu axe suplimentare, platforme extensibile sau alte echipamente speciale. De asemenea, necesita autorizatii speciale si certificat pentru transport agabaritic pentru a circula pe anumite rute si pentru a depasi limitele impuse de lege.

Transportul agabaritic este o activitate complexa care necesita experienta si cunostinte specializate pentru a putea fi realizata cu succes. Pentru aceasta, este necesar un atestat transport agabaritic. Solicita acest tip de atestat pentru transport rutier profesional la scoala de soferi "TEO"! Obtinerea atestatului este usoara si rapida cu ajutorul specialistilor nostri!

Conditii soferi pregatire atestat agabaritic:

Pentru inscrierea la cursurile pentru acest tip de atestat trebuie sa ai:

  • permis de conducere pentru categoria CE;
  • varsta minima - 21 de ani

Acte necesare inscriere curs pentru atestate transporturi agabaritice de marfa 

Documentele necesare pe care trebuie sa le aiba conducatorii auto care solicita acest tip de certificat la inscriere:

  • copie cartea de identitate;
  • copie atestat marfa

Taxa de examen si taxa de eliberare al atestatului se platesc direct in contul ARR.

Durata cursuri - certificatul pentru transport agabaritic: 18 ore

Atestat agabaritic pret: verifica mai sus preturile pentru scolarizare si reautorizare si adauga in cos optiunea de care ai nevoie.

Examenul presupune un test grila cu 20 de intrebari, la care candidatul trebuie sa raspunda corect la  minim 14 intrebari - candidatul este considerat admis daca a raspuns corect la cel putin 70% din intrebari.

Atestatul pentru soferi transport agabaritic este valabil pentru o perioada de 5 ani.

Obtine permisul de conducere pentru categoria dorita sau atestate profesionale cu ajutorul profesionistilor nostri! Inscrie-te online, simplu si rapid pentru orice atestat profesional! 

Mentiuni:

- NU SE APLICA REDUCERE LA REDUCERE. REDUCERILE NU SE CUMULEAZA!

- REDUCERILE SE APLICA LA TOATE CATEGORIILE, EXCEPTIE FACAND: CAT. VIP, CAT. B1 SI CAT. CU INSTRUCTOR PREFERENTIAL

- PENTRU A BENEFICIA DE OFERTE, FISA MEDICALA SI TESTUL PSIHOLOGIC TREBUIE FACUTE PRIN INTERMEDIUL SCOLII.PARTENERI