Conducatori Auto Transport ADR- Colete Scoala TEO

1. Conducatori Auto Transport ADR- Colete   Scolarizare

Pret: 290

2. Conducatori Auto Transport ADR- Colete   Reautorizare

Pret: 290

Atestat ADR Colete - Conducatori Auto Transport Marfuri Periculoase

Daca detineti un atestat ADR pentru transportul marfurilor periculoase, exista o serie de oportunitati de joburi in industria transporturilor. 

Ce inseamna ADR Colete?

Atestatul se refera la transportul de marfuri periculoase in conformitate cu A.D.R. - Acordul European privind Transportul International al Marfurilor Periculoase pe Drumuri. Acesta este un acord international care stabileste cerintele si procedurile pe drumurile din Europa.

Conducatorii vehiculelor care transporta marfurile periculoase definite in Anexele la Acordul european referitor la transportul rutier international al marfurilor periculoase (ADR), incheiat la Geneva la 30 septembrie 1957, la care Romania a aderat prin Legea nr. 31/1994, cu modificarile si completarile ulterioare, denumit in continuare A.D.R., trebuie sa detina un certificat A.D.R. eliberat de Ministerul Transporturilor prin Autoritatea Rutiera Romana – A.R.R. care atesta ca au participat la cursurile de pregatire si au promovat examenul specific privind cerintele speciale care trebuie indeplinite la transportul rutier de marfuri periculoase.

Conditii inscriere atestate ADR colete:

  • varsta minima de la care se poate incepe cursul este de: 21 ani;
  • permis de conducere valabil eliberat sau recunoscut de autoritatea competenta din Romania, pentru cel putin una din categoriile: B, BE, C1, C1E, C, CE

Acte necesare inscriere atestat ADR colete - Transport Marfuri Periculoase

Documente necesare: 

  • copie buletin sau carte de identitate;
  • copie permis de conducere

Durata pregatire profesionala - curs ADR colete pentru obtinerea certificatului: 18 ore

Atestat ADR colete pret: 300 lei pentru scolarizare si 300 lei pentru reautorizare. 

Taxa de examen si taxa de eliberare al atestatului se platesc direct in contul ARR.

Examen specializare: 

Examenul pentru obtinerea certificatului este format din 30 de intrebari tip grila care trebuie rezolvate in maximum 30 de minute. Pentru promovarea examenului, este necesar sa raspundeti corect la cel putin 70% din intrebari, adica la cel putin 21 de intrebari. Certificatul este disponibil si valabil pentru o perioada de 5 ani. Dupa aceasta perioada, conducatorul auto trebuie sa reurmeze cursurile pentru certificarea ADR.

Inscrie-te la cursurile pentru certificarea ADR colete la Scoala de Soferi "TEO" si ia-ti certificatul de calificare profesionala! Alege echipa noastra de profesionisti pentru atestate profesionale! 

Mentiuni:

- NU SE APLICA REDUCERE LA REDUCERE. REDUCERILE NU SE CUMULEAZA!

- REDUCERILE SE APLICA LA TOATE CATEGORIILE, EXCEPTIE FACAND: CAT. VIP, CAT. B1 SI CAT. CU INSTRUCTOR PREFERENTIAL

- PENTRU A BENEFICIA DE OFERTE, FISA MEDICALA SI TESTUL PSIHOLOGIC TREBUIE FACUTE PRIN INTERMEDIUL SCOLII.PARTENERI