Conducatori Auto Transport ADR- Cisterne Scoala TEO

1. Conducatori Auto Transport ADR- Cisterne   Scolarizare

Pret: 300

2. Conducatori Auto Transport ADR- Cisterne   Reautorizare

Pret: 300

Atestat ADR Cisterne - Conducatori Auto Transport Marfuri Periculoase

Un atestat ADR Cisterne pentru soferi este o certificare oficiala care atesta ca o persoana este calificata sa conduca vehicule comerciale care transporta materiale periculoase in cisterne in conformitate cu normele A.D.R. Conducatorii vehiculelor care transporta marfurile periculoase definite in anexe la acordul european referitor la transportul rutier international al marfurilor periculoase, incheiat la Geneva la 30 septembrie 1957, la care Romania a aderat prin Legea nr. 31/1994, cu modificarile si completarile ulterioare, denumit in continuare A.D.R., trebuie sa detina un certificat A.D.R. eliberat de Ministerul Transporturilor, Infrastructurii si Comunicatiilor prin Autoritatea Rutiera Romana – A.R.R., care atesta ca au participat la cursurile de pregatire si au promovat examenul specific privind cerintele speciale care trebuie indeplinite la transportul rutier de marfuri periculoase.

Pentru a obtine acest atestat, un conducator auto trebuie sa urmeze un program de formare cu specializare, care include atat o parte teoretica, cat si o pregatire practica. 

Conducatorii auto ai vehiculelor care transporta marfuri periculoase in cisterne fixe sau demontabile, cu o capacitate mai mare de 1 m3, conducatorii de vehicule-baterie cu o capacitate totala mai mare de 1 m3 si conducatorii vehiculelor care transporta marfuri periculoase in containere-cisterna, cisterne mobile sau CGEM (containere de gaze cu elemente multiple) cu o capacitate individuala mai mare de 3 m3 pe o unitate de transport trebuie sa urmeze, in plus fata de cursul de baza (COLETE), un curs de specializare pentru transportul in cisterne.

Conditii inscriere atestat ADR Cisterne:

  • varsta minima de la care se poate incepe cursul este de 21 ani;
  • permis de conducere categoria B eliberat sau recunoscut de autoritatea competenta din Romania;
  • atestat pentru transport marfuri periculoase - curs baza transport colete (in copie) - eliberat de ministerul transporturilor

Acte necesare atestate ADR Cisterne profesionale:

  • copie buletin sau carte de identitate;
  • copie permis de conducere;
  • atestat ADR - curs baza transport colete

Durata: 12 ore

Odata ce cursurile sunt finalizate, candidatul va trece un examen scris si practic pentru a obtine atestatul. Candidatii sunt considerati admisi daca au raspuns corect la cel putin 70% din intrebarile aferente fiecarui chestionar si au trecut cu succes de examenul specific. 

Aceasta certificare este valabila pentru un anumit interval de timp si trebuie sa fie reinnoita periodic prin re-certificare.

Pregatirea periodica trebuie efectuata in termenul de 12 luni care precede expirarea certificatului A.D.R, pentru toate categoriile de valabilitate ale certificatului A.D.R.

Atestat ADR Cistene - Cateva avantaje importante:

- Acces la locuri de munca mai bine platite: deoarece transportul marfurilor periculoase este considerat unul dintre cele mai riscante tipuri de transport, conducatorii auto sunt cautati de companii si beneficiaza de salarii mai avantajoase si pachete de beneficii;

- Oportunitati de angajare: deoarece ADR este o norma europeana si internationala, posesia atestatului creste sansele de a fi angajat de companii;

- Imbunatatirea sigurantei transporturilor: Atestatul certifica ca soferul are cunostinte solide despre regulile de siguranta si de transport, si este capabil sa gestioneze situatii de urgenta in mod eficient. Prin urmare, transportul marfurilor periculoase se face intr-un mod responsabil.

- Imbunatatirea credibilitatii: posesia atestatului demonstreaza ca soferul este un profesionist bine pregatit si calificat, ceea ce poate imbunatati credibilitatea sa in ochii angajatorilor si ai clientilor.

Ia-ti atestatul ADR Cisterne cu Scoala de Soferi "TEO"! Inscrie-te online, simplu si rapid pentru atestate profesionale!

Mentiuni:

- NU SE APLICA REDUCERE LA REDUCERE. REDUCERILE NU SE CUMULEAZA!

- REDUCERILE SE APLICA LA TOATE CATEGORIILE, EXCEPTIE FACAND: CAT. VIP, CAT. B1 SI CAT. CU INSTRUCTOR PREFERENTIAL

- PENTRU A BENEFICIA DE OFERTE, FISA MEDICALA SI TESTUL PSIHOLOGIC TREBUIE FACUTE PRIN INTERMEDIUL SCOLII.