SIGURANȚA RUTIERĂ


Comunitatile “Respectam 2 roti” si “Respectam 4 roti” au luat nastere din dorinta noastra de a pastra legatura cu cursantii “Scolii de Soferi TEO”, dupa ce acestia reusesc sa obtina permisul de conducere.

Inca de la aparitia notiunii de cursuri de conducere, procesul a fost urmatorul: inscrierea la scoala, urmarea cursurilor teoretice si practice, sustinerea examenului.

Aici se intrerupea orice legatura cu “Scoala de Soferi”, iar proaspetii soferi erau lasati sa descopere pe cont propriu situatiile dificile prin care un sofer trebuie sa treaca.

Prin aceasta comunitate ne dorim sa continuam acest lant, sa oferim noi orizonuri pentru tinerii soferi si sa exemplificam cum conducerea preventiva ii poate salva in situatii limita.

Ce vor gasi proaspetii soferi in aceste grupuri?

Dar la evenimentele lunare desfasurate in “Poligonul Scolii de Soferi TEO”?

Ne propunem sa desfasuram intalniri lunare cu fostii si actualii cursanti ai “Scolii de Soferi TEO”, dar si cu iubitorii de masini sau motociclete care au absolvit scoala de conducere in urma cu cativa ani.

DE CE?

  • pentru a impartasi experiente cu soferii experimentati;
  • pentru a interactiona cu reprenzentanti ai unor branduri cunoscute din zona auto/moto;
  • pentru a intelege mai bine de ce anumite consumabile sunt recomandate pentru masina/motor;
  • de unde isi pot achizitiona accesorii sau gadgeturi auto/moto;
  • ce trasee tursistice sunt recomandate.

Descopera noutati, participa la evenimentele noastre pentru a-ti face noi prieteni si testeaza-ti cunostintele in domeniu!

Te asteptam in grupul celor care Respecta atat 2 roti, cat si 4 roti!

PARTENERI