INSCRIE-TE ONLINE!


Completeaza formularul de mai jos si intra in legatura cu noi.

Pasul 1: Date personale


Pasul 2: Contact


Pasul 3: Categorii dorite


Nota: Campurile marcate cu * sunt obligatorii.Inscriere scoala de soferi TEO

Vrei sa iei permisul de conducere din prima? Examenul auto nu este imposibil de trecut, in special daca alegi sa faci cursurile scolii de soferi TEO. VreauPermis.ro iti pune la dispozitie cursuri de legislatie rutiera si conducere pe intelesul tau, tocmai pentru a te asigura ca vei fi pregatit sa excelezi la examen si sa obtii permisul auto de prima data.

La scoala de soferi TEO nu este vorba doar despre un simplu permis de conducere. In cadrul orelor pentru obtinerea permisului de conducere, noi pregatim fiecare cursant cu toate abilitatile necesare pentru a fi apt pentru traficul ametitor din marile orase ale tarii.

Orele de legislatie te vor pregati pentru fiecare situatie pe care o poti intampina ca simplu participant la trafic, in timp ce orele de conducere propriu-zise te vor transforma usor-usor intr-un sofer prudent, cu abilitati de conducere defensiva, dar si cu o atentie distributiva.

La scoala de soferi TEO vei obtine permisul din prima!

Nu este o afirmatie indrazneata. Doar purul adevar. Te vom pregati sa fii cel mai bun sofer din trafic. Bineinteles, noi calficam soferii buni dupa prudenta si stilul defensiv de a face fata oricarei provocari intampinate pe traseu. Dupa inscrierea la scoala, in cadrul cursurilor oferite de instructorul tau vei invata ce trebuie sa faci indiferent de situatie.

Ai putea crede ca sofatul nu este pentru oricine, insa lucrurile nu stau in felul acesta. Daca alegi scoala de soferi TEO pentru pregatirea legislativa si rutiera vei obtine cat ai clipi permis auto pentru orice categorie auto doresti. Oferim fisa de scolarizare pentru toate categoriile de examen auto: de la categoria B pana la categoria Tr.

Inainte de sustinerea examenului auto, vei parcurge 14 ore de legislatie rutiera, unde ti se vor explica toate regulile auto, iar dupa ce vei promova o simulare de examen auto sustinuta in cadrul scolii de soferi TEO, vei putea incepe cele 30 de ore de conducere propriu-zisa.

Tariful mediu pentru cursurile auto la scoala de soferi TEO variaza intre 2.400 lei si 3.800 lei pentru categoria B de permis auto. In cazul in care te intereseaza o alta categorie auto, te invitam sa descoperi sectiunea Servicii > Categorii Permis din Home Page.

Conditii inscriere scoala de soferi TEO

Aceste conditii difera in functie de categoria auto pentru care alegi sa sustii examenul auto. Insa, de regula exista cateva aspecte pe care trebuie sa le ai in vedere si cateva documente de care vei avea nevoie pentru a te inscrie:

 • Pentru fiecare categorie exista o varsta minima de la care poti depune actele necesare pentru inscrierea la scoala de soferi si sustine examenul de obtinere permis auto;
 • Cursantii au nevoie de avizul medical (fisa medicala) si de cel psihologic;
 • Cursantii nu trebuie sa fi fost condamnati pentru infractiunile prevazute la Art.24 din O.U.G. 195/2002 ***;
 • Vei avea nevoie de buletin / carte de identitate;
 • Semnarea contractului de prestari servicii.

Acte necesare inscriere la scoala de soferi

La fel ca in cazul conditiilor de inscriere, cumulul de acte necesare pentru scoala de soferi difera in functie de categoria de permis aleasa. Printre cele mai relevante documente ai nevoie de:

 • Cerere tip gratuita de la sediul Scolii de soferi TEO;
 • Apt din punct de vedere psihologic, act declarativ autorizat de colegiul psihologilor cu valabilitate de 6 luni de la data emiterii;
 • Fisa medicala auto valabila 1 an;
 • Certificat de cazier judiciar cu mentiunea „examen auto" valabil 6 luni (se poate obtine de la orice sectie de Politie cu birou de cazier judiciar, pe loc si fara costuri);
 • Copie dupa buletin / carte de identitate;
 • Fisa de scolarizare realizata la sediul scolii;
 • Taxa examen auto (in valoare de 89 de lei).

Examenul auto: dosarul de examinare si actele necesare

Pentru examinarea propriu-zisa vei avea nevoie de cam aceleasi acte atasate dosarului in cauza. In momentul in care ai implinit varsta conforma categoriei de permis, vei putea sustine fara probleme examenul auto si obtine permisul de conducere. Inscrie-te online, simplu si rapid! 

PARTENERI